FX-FILES

Prijava

Odličan tutorijal kako povećati prostor na Dropbox-u!

Istaknuto Dropbox CROandroid Dropbox

Svi znamo što je Dropbox, inače najpoznatiji Cloud servis, no za one koji ne znaju o čemu pričam objasnit ću onako laički.


Dropbox je servis koji omogućava korisnicima tog besplatnog servisa pohranu datoteka na njihovom servisu te pristup tim datotekama možete vršiti bilo kada i bilo gdje koristeći mobitel, tablet, računalo, PC MAC i slično...
Zamislite situaciju da imate svoj novi mobitel sa 5GB memorije a svakodnevno radite po nekoliko fotki te Vam tih 5GB nije dovoljno, što tada napraviti?
tada koristite Dropbox te sve fotke koje snimite automatski uploadate na svoj Dropbox account. Obrišete ih sa telefona i uvijek ih imate u oblacima odnosno Dropbox cloud servisu gdje im uvijek možete pristupiti dok imate vezu na internet.

Sljedeći problem koji se javlja kada se "navučete" na Dropbox je taj da vaš free account koji imate ima premalo memorije odnosno samo 2GB prostora za pohranu, to je onaj osnovni besplatni račun.
Ovdje ću objasniti kako proširiti prostor, besplatno i uz malo truda.
Pravila:

1. Ako nemate dropbox, kreirajte ga i ulogirajte se na njega te posjetite ovaj link ispunite sve što se očekuje od Vas te zaradite za svoj profil više prostora, prve dvije opcije su za plaćanje no ostale su besplatne a uključuju kreiranje facebook računa ako ga nemate te Twitter-a također, kreiranje oba profila je isplativo jer ćete dobiti svojih  500MB
2. Affiliate opcija odnosno Vaši referali su sljedeći način proširenja prostora, evo kako to funkcionira:

   - imate mnogo frendova s kojima se redovito dopisujete mailom, skupite sve te mail adrese te ih paste-ajte ovdje i svima pošaljite pozivnice! Za svakog koji se prijavi na dropbox dobit ćete 500MB prostora a maksimalno možete dobiti 16GB prostora sa ovakvim načinom zarade dodatnog prostora. 16GB
3. Uključite automatski upload preko aplikacije Carousel 3GB
   - instalirajte aplikaciju Carousel na svoj iOS ili Android te uključite "Camera Upload" koji će automatski uploadati Vaše fotke, da zaradite svojih 3GB prostora.
4. Instalirajte Mailbox za iOS ili Android 1GB
   - za svoj iOS ili Android preuzmite Mailbox aplikaciju te je nakon instaliranja povežite sa Dropbox računom i čekajte da dobijete svoju gigicu free...
5. Za 48GB free prostora morate kupiti jedan od sljedećih uređaja koji dolaze sa predinstaliranim Dropbox-om te nakon logiranja ili registracije automatski dobivate svojih 48GB prostora, ali samo na 2 godine!!!
   - Samsung promocija i više o njoj...
   - HTC promocija i više o njoj...

 share

Poslijednja izmjena danaSubota, 06 Rujan 2014 20:13

Grad Zagreb

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.