FX-FILES

Prijava

Re-Volt3 dostupan na Playstore-u

Istaknuto Re-Volt3 dostupan na Playstore-u

Autići na daljinsko upravljanje su stvarno zabavni, stoga je developer WeGo Interactive napravio Android izdanje popularne igre Re-Volt3, nastavak serijala Re-Volt2. Stvarni izlazak igre je upravo danas, sa drugačijim dodacima u igri svakog dana  sve do 27.11.2016.  Sve do danas igra je bila ograničena na pojedine geo regije no danas je slobodna u cijelom svijetu za download preko playstore-a.

Igra je jednostavna, budite sve bolji i rangirajte se na ljestvici. zabavna je i pogled iza auta je odličan no osjeća se kao i svaka trkaća igra s obzirom da je senzitivnost vozila mnogo veća adrenalinski doživljaj je jači tokom igre.
za razliku od ostalih sličnih igara ovdje je mana s čestim skočnim prozorima i upitima što radi distrakciju tokom igranja.

Postoje kupnje unutar igre kao što je i za očekivat u besplatnim igrama no kako stvari stoje te kupnje ne ovise o napretku igrača, što je vrlo pozitivno!

Re-Volt3 je besplatan na Play Store te ga svakako preporučamo.

Video sadržaj

Grad Zagreb

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.