FX-FILES

Prijava

AVG Internet Security 2015 (100% popust)

Istaknuto AVG Internet Security 2015 (100% popust)

Detektira i prevenira viruse, zlonamjeran software i malware. Jednostavan za korištenje te se preporuča za standardne korisnike sa minimalnim znanje jer većinu stvari odrađuje sam, pod time mislim radi i ono što ne treba raditi no o tome drugi put...

AVG jednostavno provjerava unaprijed sve što ćete vi kliknuti mišem, od facebook-a do aplikacija. U ovome promo izdanju dobivate: AntiVirus, AntiMalware (AVG Resident Shield), AVG Anti-Rootkit, AVG Email Scanner, AVG Protective Cloud Technology, AVG Community Protection Network, AVG LinkScanner® Surf-Shield, AVG Social Networking Protection. 
banner is img mob 2015
Posebnu pozornost napravili su na području lažnih website-a koji kradu podatke i novijih skripti kao što je ona koja kruži na facebook-u (xx video uradak...)
banner is img laptop 2015
Kako do svojeg promotivnog kod-a...

Na ovoj stranici downloadate AVG Internet Security 2015 te instalirate verziju koja Vam odgovara (32bit-a ili 64bit-a).
Tokom instalacije unesite dolje navedeni serijski broj koji će Vam garantirano dati 365 dana odnosno 1 godinu korištenja programa vrijednog $55.00

License key: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

DA BI VAŠ SERIJSKI KOD FUNKCIONIRAO NE SMIJETE VEĆ IMATI INSTALIRANI PROGRAM NA RAČUNALU VEĆ DEINSTALIRAJTE POSTOJEĆE I INSTALIRAJTE NOVI!

SERIAL

Grad Zagreb

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.