FX-FILES

Prijava

Carmageddon BESPLATAN ZA ANDROIDE

Carmageddon je originalna vozačka senzacija u kojoj gaženje ljudi i krava donosi bodove dok su vaši neprijatelji gomila psihopata za volanom (kao vozači Cameo taxi-ja) protiv kojih se borite sudaranjem i uništavanjem vozila.

Onim nešto starijim generacijama koja je odrastala u vrijeme kada internet nije bio toliko popularan, Carmageddon se mogao naći na gotovo svakom računalu.
Ova igra objavljena je sada već davne 1997 godine za Windows i Macintosh, a kasnije se pojavila na prvoj verziji PlayStationa i Nintendo 64, te nešto kasnije i na Game Boy Color.

Stiglo je vrijeme kada se igramo na tabletima i smartphoneima, pa je tako odlučeno lansiranje legendarnog Carmageddona za Android platformu, dok je za iOS igra dostupna još 2012 godine.

Igra ima 36 nivoa te 30 različitih automobila, a ukoliko želite zaigrati Carmageddon i na vašem Androidu zabilježite se već sada jer je igra trenutno besplatna...

Google Play

Video sadržaj

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 05 Listopad 2016 18:00

Grad Zagreb

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.