FX-FILES

Prijava

RE-VOLT 2 : MULTIPLAYER

ReVolt, igra koja je bila jako poznata u eri PS1, nakon što je objavljeno da će biti izdana na Androidu jedva smo čekali da se dočepamo i odigramo malo, vrlo brzo nas je vratila unazad skoro 2 desetlječa... Postojale su 2 verzije, remastered i free, obje su bile odlične no falilo je nešto, nešto što bi ovu odličnu igru napravilo još boljom, a to je upravo online multiplayer! Napokon je i to sada napravljeno!

 

ReVolt
Multiplayer je besplatan za download i igranje. Ista 3D grafika koja je odlična, brza igra i male kontrole dižu adrenalin dok igrate. Single player mod je također uključen!
Nažalost i ovo je igra koja je besplatna no uvijek postoji caka, tako je i ovdje, u igri će vam falit energije (baterije) koje možete napuniti sa pravim novcem, kupujući naravno, no možete i sa drugim načinom puniti baterije... Gnjaveći ekipu na socijalnim mrežama, gledajući reklame ili se kockajući, naravno kockate se virtualnim novcem a ne pravim. arr

ReVolt1

Igra, pošto je besplatna obavezno ćete nakon utrke biti napadnuti sa jednom reklamom, pa se na to priviknite.
Česti Android igrači znaju da ovakav način kupnje dodataka i boljih vozila u igri naprave multiplayer nebalansiranim, tjerajući igrače da troše stvarne novce na upgrade vozila ili da se muče u single player modu da bi ostali konkurentni. 

 ReVolt2
ReVolt4

ReVolt

Poslijednja izmjena danaPetak, 08 Kolovoz 2014 23:10

Grad Zagreb

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.